Martinez Napisano 27 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2008 Witam,Jestem tu nowy zarejestrowałem sie poniewaz widzę że osoby udzielające sie znają sie nieźle na sprzętach audio w przeciwieństwie do mnie;)Jednak o co chodzi: planuje kupno głośników do komputera chciałem zestaw 2.1 chciał bym coś z przedziału cena /jakość do ok 100 zł (wiem nie szaleje z kasą) Głośniczki będą do słuchania muzy w 98 % doradźcie coś zielonemu w tym temacie, jacy producenci, jakie modele, sklepy, moce?Będę wdzięczy pozdrawiam! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 28 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 28 czerwca 2008 2.1 się nie nadają do muzy (chyba że słuchasz "bum-tsss/bum-tsss" itd.).W tej cenie Genius 1250X Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinez Napisano 28 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 28 czerwca 2008 rzuć linkiem, będę wdzieczny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinez Napisano 28 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 28 czerwca 2008 a co myślicie o Creative INSPIRE T3100albo LOGITECH X-240 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 29 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 29 czerwca 2008 koniecznie zestaw 2.1 ?jaka muzyczka czego oczekujesz pmietając ze to zestaw komputerowy (w cenie w/w) i nie ma sie czego tu spodziewać.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinez Napisano 29 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 29 czerwca 2008 czego oczekuje hmm żeby ładnie w miarę czysto grały i dość głośno,2.1 dlatego bo nie mam gdzie stawiać tych głośników a taki jest bardziej po prostu poręcznynie jestem audiofilem i raczej bym nie wydał więcej sianka na głośniczki do kompa zrozumcie mnie pozdrawiam i czekam na jakieś porady Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 29 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 29 czerwca 2008 CREATIVE GIGAWORKS T20 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 30 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 30 czerwca 2008 Cytat CREATIVE GIGAWORKS T20 ? Polecam te glosniczki. Kiedys na promocji kupilem je za 120 zl !! W tej cenie to naprawde rewelacja. Przede wszystkim nie graja typowym plastikowym dzwiekiem, gora nie sypie - jest troche wycofana, ale to nie przeszkadza. Bas jak na takie glosniczki jest naprawde znosny i zupelnie wystarczajacy !Gdy podlaczylem te glosniki pod CD, naprawde pozytywnie mnie zaskoczyly. Potrafily wytworzyc jakas imitacje sceny - w kazdym badz razie probowaly ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 30 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 30 czerwca 2008 Pisalismy o nich m.in. TU Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 1 lipca 2008 Udostępnij Napisano 1 lipca 2008 Muzyczny gośćPisales, ze maja poglos plastiku. No jak ja przesiade sie ze swojego podstawowego systemu to tez nie da sie tego sluchac.Glosniczki te trzeba oceniac w innych kategoriach. To tylko 120 zl ! i porownywac do konkurencji, zgodnie z ich przeznaczeniem - czyli glosniczki komputerowe Po podlaczeniu do dobrego zrodla graja juz znacznie lepiej, sprobuj z CD. Uzywam ich glownie do ogladania filmow i tu sprawuja sie naprawde dobrze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 1 lipca 2008 Udostępnij Napisano 1 lipca 2008 Wątpię aby Creative T20 mogły dorównać Genius 1250x ... a cena praktycznie ta sama. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 1 lipca 2008 Udostępnij Napisano 1 lipca 2008 Cytat Wątpię aby Creative T20 mogły dorównać Genius 1250x ... a cena praktycznie ta sama. watpie ? sprawdz, porownaj, podziel sie z nami opinia. Widzialem kiedys te glosniki. Tak, glosniki bo to juz male aktywne monitorki, a nie glosniczki komputerowe. W moim przypadku kupilem T20 bo sa male, pudlo wraz z zawartoscia niewiele zajmuje, a ja czesto podrozuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 1 lipca 2008 Udostępnij Napisano 1 lipca 2008 hybyrd83Wszytko ok , rozumie Twoje podejście, ale napisalem tu o subiektywnej opini - poniewaz jest to ważne.Po drugie nie napisałem,ze jestem z nich niezadowolony - bo wprost przeciwnie - jestem b.zadowolony no i ten dizajn ) robi swoje co do reszty nie wypowiadam sie czy sa lepsze czy gorsze - to juz kwestia bezpośredniej konforntacji z tym samym źródłem - tylko i wyłącznie to da określić który system lepiej sie sprawdza. Na ok nikt poprawnie nie określi - odsłuchiwanie w sklepach tez jest bez sesu z regóły MM i inne sklepy maja wielka powierznichnie jest głośno itd itp. wiec Kyle jezeli przeprowadzisz taka konfrontacje w swoim domu - to również bedzie tylko i wylącznie Twoja opinia.Kazdy lub inne granie - zawsze to pisze bo to święte słowa - jeden uzna za "plus" inny za "minus" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts