lukaszsz182 Napisano 1 lipca 2008 Udostępnij Napisano 1 lipca 2008 witam mam problem co do czytania plyt przez moj komp. otorz do neidanwa czytal on je ale potem cos sie zepsolo dvd czyta ale cd neichce probowalem uzyc plyty czyszczacej ale ja nei moge nawet w nia wejsc bo nie otwiera sie okno typu otworz folder albo play itp w dvd jest normlanie w cd nagle cos sie zepsolo prosze o pomoc z gory dzieki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 1 lipca 2008 Udostępnij Napisano 1 lipca 2008 Witaj - z moze po prostu kup nowy odtwarzacz Cd do kompa - wkoncu to kilka zlotówek juz kosztuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszsz182 Napisano 1 lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 1 lipca 2008 no ale wiesz ja mam swojego kompajakies 2 miesiace dzialało ale teraz niechce tylko dvd moge odczytac Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 1 lipca 2008 Udostępnij Napisano 1 lipca 2008 kable posprawdzane moze sie cos wyczepiło - moze oddaj na gwarancji..skoro dopiero 2 miesciace Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 1 lipca 2008 Udostępnij Napisano 1 lipca 2008 Jeśli czyta DVD to na pewno padł ci napęd.Ja też tak miałem.Trzeba go było wymienić Jak jest na gwarancji to przynajmniej bez kosztów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbig_m Napisano 2 lipca 2008 Udostępnij Napisano 2 lipca 2008 Cytat ...dvd czyta ale cd nei chce... Witam,Miałem kiedyś napęd LigtScribe Liteon'a. Przez rok działał poprawnie. Po roku zaczął wypalać etykiety coraz bardziej blado, aż wystąpił problem opisany przez Ciebie. Konsultanci stwierdzili, że padł napęd. Mój sprzęt był już po gwarancji, wobec czego skończyło się zakupem nowego drive'u. Ten wątek i komentarze moich konsultantów informatycznych wskazują, że problem jest dość częsty - podobno sprzęt jest produkowany tak, aby działał poprawnie w okresie obowiązywania gwarancji, a potem może się rozsypać. Cóż, czasen nie wychodzi...in minus, ale czasem, na szczęście, in plus.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszsz182 Napisano 2 lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 2 lipca 2008 aha dzieki wam zaniose go do gwarancji powinni cos z nim zrobic Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 2 lipca 2008 Udostępnij Napisano 2 lipca 2008 Zbig Niestety masz racje sprzęt konstruuje się teraz tak aby za długo nie pochodził.Niestety!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts