atemen Napisano 10 lipca 2008 Udostępnij Napisano 10 lipca 2008 Witam... jestem nowy ale przeszukałem forum i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie a mianowicie... zakupuje Kino domowe... I chodzi mi o głośniki i subwoofer. Otóż jeśli chodzi o głośniki zastanawiam sie na kompletem STX-a ponieważ już wcześniej miałem dwie kolumny tej firmy i muszę powiedzieć ze są nie do zajechania... i chodzi o to ze zastanawiam sie na subem. czy kupić zwykłego aktywnego tej firmy czy lepiej było by kupić dobry głośnik wzmacniacz i pobawić sie w labiryntową obudowę... Jeszcze jeśli chodzi o ten wzmak do tego suba to zastanawiam sie nad tym http://www.stx.pl/index.php?vMenu=3&vMenuItem=0 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 10 lipca 2008 Udostępnij Napisano 10 lipca 2008 kwestia czy masz możliwości i widzę aby zbudować sam - suba i ile zaoszczedzisz .. bo rozumie,ze to kwestia finansowa zagrała rolę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atemen Napisano 10 lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 lipca 2008 nie nie. takiego suba jak coś składał by mi znajomy który juz sie tym bawił ma programy do wyliczania wszystkiego i sie na tym zna... kwestia finansowa wchodzi w gre bo nie chce wydać na samego suba jakieś 800zł ale wiadomo ze chce aby było to zrobione dobrez i ładnie grało.... głownie zestawik będzie używany do filmów, muzyki ewentualnie jak sie trafi jakaś impreza domowa P Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 10 lipca 2008 Udostępnij Napisano 10 lipca 2008 znajdz moze osobnika ktry ma taki zestaw niech przysle Ci wymiry foki ze srodka zwrotnicy i glosnika sam stworzysz pewnie za polowe ceny - stx..to taki sobie sprzet..hmm przemyślany wybór czy od taki strzał? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atemen Napisano 10 lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 lipca 2008 przemyslany.... na 5 glosnikow chcialbvym wydac okolo 1000 za taka cene nie widzialem fajnego dobrego zestawu.... a gdzie moge znalesc takie rzeczy ( zdjecia itd) z takiej obudowy?? zmasz moze jakies adresy stron?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 10 lipca 2008 Udostępnij Napisano 10 lipca 2008 radze popytać na forum, jest kilka ich w siecie - polecam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts