macfriend Napisano 16 lipca 2008 Udostępnij Napisano 16 lipca 2008 Witam,Jestem nowicjuszem na tym forum, wiec przepraszam za ewentualne wpadki. Od tygodnia jestem szczesliwym posiadaczem kina domowego DENON AVR 1508+ DVD 1740+ glosniki Wharefedall. Niestety nie bylo instrukcji po polsku do amplitunera. Czy moze ktos z Was dysponuje taką instrukcją - ja niestety jestem zbyt słaby w tym temacie i nie poradzę sobie z ustawieniem amplitunera bez instrukcji. To moje pierwsze kino, wiec taka pomoc jest mi niezbedna. Dzieki z gory za pomoc.pozdrawiammaciek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirs Napisano 16 lipca 2008 Udostępnij Napisano 16 lipca 2008 Witam.Skad kupiłeś ten sprzęt że nie było polskiej instrukcji?.Jeżeli w sklepie to powinienes się domagać od sklepu w którym kupowałes.Kazdy sklep jest zobowiązany do dostarczenia instrukcji obsługi po polsku.Bez niej będzie Ci bardzo trudno uporać się z tym amplitunerem.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macfriend Napisano 16 lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 lipca 2008 (edytowany) Kupilem go z Media Expert. I niestety nie bylo tam polskiej wersji. Zglosilem sie do sklepu po polska instrukcje i podobno maja mi ja sciagnac ze swojej centrali, ale powiedzieli mi, ze potrzebuja na to 2 tygodnie. A jak mam nowy sprzet w domu to nie moge wytrzymac, aby spokojnie czekac 2 tygodnie... Edytowano 7 października 2008 przez RoRo Przy odpowiadaniu na post bezpośrednio pod nim nie ma potrzeby cytować całej wypowiedzi poprzednika... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirs Napisano 16 lipca 2008 Udostępnij Napisano 16 lipca 2008 Masz rację z tym czekaniem.Też bym nie wytrzymał.Musisz próbować sam zestroić ten sprzęt do czasu otrzymania instrukcji.Jak cos nie będziesz wiedział to pytaj,postaram sie pomóc.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafraj Napisano 17 lipca 2008 Udostępnij Napisano 17 lipca 2008 Witaj MAcfriendPodaj mi adres meilowy tutaj albo na priva to prześlę Ci instrukcję pełną do AVR-2808. Nie jest to ten sam model ale z identycznej serii więc najprawdopodobniej poza większą ilością "bajerów" będziesz miał te same opcje jeśli chodzi o ustawienie.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macfriend Napisano 17 lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 17 lipca 2008 (edytowany) Witaj rafraj,Moj adres: macikow@gmail.com. Wielkie dzieki za pomoc. Edytowano 7 października 2008 przez RoRo Przy odpowiadaniu na post bezpośrednio pod nim nie ma potrzeby cytować całej wypowiedzi poprzednika... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAWIOR Napisano 30 sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2008 Cytat Witaj MAcfriendPodaj mi adres meilowy tutaj albo na priva to prześlę Ci instrukcję pełną do AVR-2808. Nie jest to ten sam model ale z identycznej serii więc najprawdopodobniej poza większą ilością "bajerów" będziesz miał te same opcje jeśli chodzi o ustawienie.Pozdrawiam Witam przeczytalem ze masz instrukcje po polsku do denona 2808 nabylem go ale bez tej instrukcji i mam z nim same problemynie wiem czy cos jest zepsute czy ja cos zle robiejesli by byla taka mozliwosc to czy mogl bys mi ja przeslac Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafraj Napisano 1 września 2008 Udostępnij Napisano 1 września 2008 WitamJasna sprawa , prześlę Ci zaraz.Miłych wrażeń ze słuchania. Jak rozgryziesz to fajna zabawka. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAWIOR Napisano 3 września 2008 Udostępnij Napisano 3 września 2008 dzieki za pomoc wszystko doszlo bez problemupozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chico99 Napisano 4 września 2008 Udostępnij Napisano 4 września 2008 Witaj rafraj Również jestem w kłopocie i byłbym bardzo wdzięczny za podesłanie instrukcji.Potrzebuję co prawda instrukcji do AVR 1909 ale ta z twojego modelu też mi dużo pomoże.Moj adres: chico999@wp.pl z góry dziekuję za pomoc i pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafraj Napisano 5 września 2008 Udostępnij Napisano 5 września 2008 (edytowany) Nie ma sprawy Chico.Niedługo chyba założe firmę rozprowadzającą hihi i zarobię na waciki hihi Żartuję oczywiście. Jak tylko mogę to zawsze pomogę.Pozdrawiam Edytowano 7 października 2008 przez RoRo Przy odpowiadaniu na post bezpośrednio pod nim nie ma potrzeby cytować całej wypowiedzi poprzednika... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chico99 Napisano 5 września 2008 Udostępnij Napisano 5 września 2008 very, very thx rafraj, wszystko doszło.pozdrawiam i powodzenia w biznesie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klopsik Napisano 8 września 2008 Udostępnij Napisano 8 września 2008 Witam.Przyłączam się do prośby kolegów. rafraj zlituj się i prześlij mi instrukcję do AVR-2808. Dawno nie miałem styczności ze sprzętem hi-fi, a jak będę musiał walczyć z moim nowymcackiem jeszcze kilka dni, to wstrętu do elektroniki chyba dostanę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafraj Napisano 9 września 2008 Udostępnij Napisano 9 września 2008 Witaj Klopsik Prześlę Ci tylko musisz mi adres swój podać Bo gdzie mam zaadresować ??? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klopsik Napisano 9 września 2008 Udostępnij Napisano 9 września 2008 (edytowany) Pomijając to, że jest to mój drugi internetowy post życiowy ,to po prostu z nerwów zapomniałem. Z góry dziękuję ilecę po Neospasminkę i Lecytynkę. h.romek@poczta.fm Edytowano 7 października 2008 przez RoRo Przy odpowiadaniu na post bezpośrednio pod nim nie ma potrzeby cytować całej wypowiedzi poprzednika... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafraj Napisano 9 września 2008 Udostępnij Napisano 9 września 2008 Witaj Nie stresuj się , ja nie tygrys szablozęby Wyślę Ci jutro z ranka bo jak już chyba wspominałem mam w robocie te pliki.A teraz idę jeszcze coś podejrzeć na prośbę innego konstrahenta , ale to z wieczorka bo jeszcze coś trzeba załatwić póki jasno.PozdrawiamP.S. Setka lepsza niż neospasmina i spokojniej i weselej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klopsik Napisano 11 września 2008 Udostępnij Napisano 11 września 2008 (edytowany) Rafraj, dzisiaj przy....... jąłem dwie setki ( zgodnie z sugestią a nawet lepiej).Problem w tym, że do konta pocztowego nie zaglądałem trzy tygodnie i w związku z tym żadne wiadomości do mnie nie dochodzą. Jeśli będziesz miał w pracy chwilkę wolnego, to to proszę, prześlij mitą instrukcję na adres: publiliusz@go2.plTak sobie myślę, że zanim opanuję "pewne podstawy internetowe", to chyba wanienkę będęmusiał wypić. ( oczywiście mineralnej, bo jest to forum Audio a nie " smakoszy" ). Edytowano 7 października 2008 przez RoRo Przy odpowiadaniu na post bezpośrednio pod nim nie ma potrzeby cytować całej wypowiedzi poprzednika... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwedsa123 Napisano 24 września 2008 Udostępnij Napisano 24 września 2008 Cytat Witaj MAcfriendPodaj mi adres meilowy tutaj albo na priva to prześlę Ci instrukcję pełną do AVR-2808. Nie jest to ten sam model ale z identycznej serii więc najprawdopodobniej poza większą ilością "bajerów" będziesz miał te same opcje jeśli chodzi o ustawienie.Pozdrawiam witam.mam podobną sprawę kupiłem avr 2808 i nie dostałem polskiej instrukcji , kolega mógłby mi pomóc? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafraj Napisano 29 września 2008 Udostępnij Napisano 29 września 2008 HelloPostaram sie pomoc ale chwilowo jeszcze tydzien na wczasach jestem Wiec musisz wytrzymac Niestety tutaj nie mam przy sobie nic Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafraj Napisano 7 października 2008 Udostępnij Napisano 7 października 2008 Witaj qwesda123Już jestem z powrotem więc podaj mi meila to Ci prześlę instrukcję.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krs6 Napisano 26 października 2008 Udostępnij Napisano 26 października 2008 Ceść Rafraj.Też bardzo bym Cię prosił o instrukcję obsługi od tego Denona. Mój adres to Krasowskia@wp.pl. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafraj Napisano 27 października 2008 Udostępnij Napisano 27 października 2008 WitajWysłałem , daj znac czy doszło Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafci Napisano 12 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2008 WItaj RafrajZauważyłem, że dołączyłem do rodziny posiadaczy 2808 bez polskiej instrukcji. Jeżeli możesz jeszcze raz wykonać przysługę, będę bardzo Ci wdzięczny za przesłanie jej na adres: r.gudaj@op.plDziękuję i pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wally_wk Napisano 14 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2009 Cytat Witaj Rafraj!Nie będę pierwszym w tym temacie, ale czy mógłbyś przesłać mi polską instrukcję do Denona 2808, będę wielce zobowiązany....pzdr ps. aha mój adres to kasperski@vp.pldzienks Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolek1971 Napisano 28 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2009 WItaj Rafrajpotrzebuje instrukcje do denona avr1909 ale od avr2808 napewno mi dużo pomoże jeżeli mógł byś przesłać na adres: piotr.kolacki@vp.pl z góry dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts