Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam
Na samym początku chciałbym zaznaczyć, że jestem totalnym laikiem w sprawach car audio i z tego względu proszę Was o pomoc.
Wybrałem 3 odtwarzacze w przedziale do 300zł a są nimi Pioneer DEH-4000MP, Pioneer DEH-4000UB, JVC KD-G351.
Nie pytajcie dlaczego akurat te modele icon_smile.gif
Jaka jest różnica pomiędzy Pioneer DEH-4000MP, a Pioneer DEH-4000UB bo szczerze to ja tych różnic nie widzę (hehe może jestem ślepy icon_razz.gif)
A teraz które z tych sprzętów car audio polecacie. Nie sugerujcie się wyglądem bo ja już to uczyniłem hehehe.
Za pomoc z góry dziękuję
Paweł
Napisano
O kurcze nie zauważyłem icon_redface.gif w takim razie proszę moderatora o przeniesienie tematu do odpowiedniego działu.
potrzebne jest mi wejście usb i odtwarzanie mp3. Prosiłem o porównanie tych trzech modeli i wypisanie różnic pomiędzy pionami.
Napisano
ja tez probuje porownac, modeli mam 5 do wyboru... poprzednie radio bylo kupione razem z autkiem od dealera, zle nie jest ale mam troche kasy wiec mozna wymienic,

modele jakie mi sie spodobaly:
SONY CDX-GT222
Sony CDX-GT20
Panasonic CQ-C1465N
BLAUPUNKT San Remo MP28
JVC KD-G351

dlaczego te??
bo fajnie wygladaja icon_smile.gif a poza tym to tak jakos wyszlo, z gory dzieki za opinie,
aaa na czym mi zalezy? nie wiem w sumie czy na ile radio a na ilewplyw anteny ale zebyr adio dobrze odbieralo i czysto, mp3 by sie przydalo ewentualnie ale jelsi juz to na usb...

i chyba tyle...

dzieki