OvaLogiC Napisano 31 lipca 2008 Napisano 31 lipca 2008 Witam.Kupiłem Logitech Z-5500.Wszystko ładnie i fajnie gra Karte dźwiękową kupie i będzie jeszcze lepjej(Bo obcecnie mam z płyty głównej) Realtek HD czy jakos tak .I mam pytanie.Widziałem na youtube filmik z tymi moimi glosnikami gdzie gosciu mial jakis program do tych glosnikow .I mam pytanie czy jest jaki program do tych glosnikow specjalny.Czy moze sa jakies programamy do głośników logitecha PozdrawiamPS:Jak czegos nie wiecie to piszcie Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 1 sierpnia 2008 Napisano 1 sierpnia 2008 Popytaj na typowym forum komputerowym, raczej nikt po takim opisie nie wie o co Tobie chodzibo jakiś..to może oznaczać wiele Odpisz, cytując
OvaLogiC Napisano 1 sierpnia 2008 Autor Napisano 1 sierpnia 2008 Ok A wiesz albo wiecie moze jakie najlepsze były by ustawienia dla Realtek HD.Powinniscie wiedzieć To nie jest moj screen.Ale tak samo wyglada mój Equalizer:Probóje próboje ale jakos nie moge ;)Moze wy wiecie.Czysty dźwięk i mocne basy.Bo jak wylącze wszystkie te bajery w Tych ustawieniach to basów nie ma dopiero na 50% mocy wali mocno ale dopiero tak głosno.A te logitechy są naprawde głośne ;P Odpisz, cytując
Recommended Posts