Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam wszystkich.

Na wstępie zaznaczam, że przejrzałem forum i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie icon_smile.gif

Przechodząc do rzeczy - chciałbym zakupić amplituner stereo. Nie zdecydowałem się jeszcze na konkretną markę, więc jestem otwarty na propozycje.
Oczywiście sam sprzęt może być używany - nie będę wybrzydzał. Kwota jaką na niego przeznaczam to max 1000PLN.

Co do szczegółów o które zwykle dopytujecie :
- pomieszczenie ma ok. 15 metrów kw
- sprzęt będzie wykorzystywany z kolumnami KODA AV-702v2
- muzyka - głównie rock.

Jeśli jeszcze podpowiedzieć jakiś sprzęt odtwarzający - będę wysoce wdzięczny. icon_smile.gif

Pozdrawiam!!
Napisano
Szukałeś amplituner stereo (czyli wzmka + tuner) w przykładach już poszedłeś krok dalej i dałeś przykład DVD ?icon_smile.gif
Harman zawsze będzie mocno grał to co już pisałem i ma dobre wzmacniacze.. 40W w Harmanie to nie byle jakie 40W - potrafi taką "mała" mocą doprowadzić wiele kolumn do wrzenia icon_smile.gif
Napisano
Piotrek D. jak już dopisujesz coś to używaj funkcji edit i tam daj jakąś propozycje

co do dawania przykładów - możesz cały wątek zarzucić linkami ale w mało co pomorze

Napisz Twoje gusta muzyczne zauważ, że już zwiększyłeś zakupy (o dvd) a nie zwiększyłeś pułapu cenowego

Troche wyluzuj zastanów się dobrze poczytaj, tematyka audio jest b.szeroka nie ma wąskich odpowiedzi
i sakramentalne.. jak nie posłuchasz swoimi uszami tak optimum nie dobierzesz icon_smile.gif