Crazy Man Napisano 10 października 2018 Napisano 10 października 2018 (edytowany) Kupiłem wczoraj końcówkę mocy jak w tytule ciekawiło mnie co może siedzieć w środku i postanowiłem ją rozkręcić i tak patrze za wiele nie ma i chciałbym podzielić się z wami bo w internecie raczej bardzo trudno o zdjęcie ze środka.Trochę podejrzanie jakoś wygląda nie mam pojęcia skąd można poszukać zdjęć z zewnątrz końcówki bo troszeczkę jakby ktoś grzebał w niej bądź tylko się mi wydaję jeden radiator był luźny a śrubka jedna jakby na tranzystorze delikatnie nie dokręcona może to tylko takie złudzenie. Parametry jakie podają w sieci : 2 x 275W 8 Ohms 2 x 410W 4 Ohms 2 x 550W 2 Ohms - Mam podłączone kolumny 2 x 700W RMS 2 Ohms Co do pracy głośników to bardziej pracują spokojnie nie jak szalone przy poziomie głośności na końcówce 50 % na mikserze ustawione 100 % komputer do 60 % i jest bardzo dobrze gra świetnie i bas też jest super a głośniki nie grzeją się. -Tranzystory po lewej 3x150 W toshiba 2sa1943 też parowane na dole też są jak i po prawej -Tranzystory po prawej 3x150 W gca5200t -Te czarne 6800 Vm czy jakoś tak a w ibizie było tylko 2 i 10000 nie wiem co to za różnica -Waga 18 KG Co wy sądzicie o tym wzmacniaczu ? -Czekam na wasze opinie. Edytowano 10 października 2018 przez Crazy Man Odpisz, cytując
Crazy Man Napisano 13 października 2018 Autor Napisano 13 października 2018 Serio nikt nic nie wie ? Nikt nie ma jakich zdjęć ze środka jak wygląda ? Czy tutaj nie było kombinowane i grzebane ? Odpisz, cytując
Recommended Posts