robercuss Napisano 17 listopada 2018 Udostępnij Napisano 17 listopada 2018 (edytowany) Witam, posiadam słuchawki jak w temacie, mam do nich wzmacniacz aune t1 MK2 z standardowa lampa i gra to super, ale używam też go jako dac-a. W związku z przeprowadzka będę potrzebowal inny wzmacniacz słuchawkowy (używka) ale do 200zl. Podpowiecie coś? Czy fiio a3 da radę z tymi słuchawkami? Teoretycznie opisane jest do 150ohm... Edytowano 17 listopada 2018 przez robercuss Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robercuss Napisano 17 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 listopada 2018 Chodzi o urządzenie stacjonarne najlepiej podłączane poprzez USB do komputera. Wiem, że nie da rady jakościowo zbliżyć się do aune, ale chodzi mi o podobny "sposób grania" i wystarczająca moc by posłuchać na sluchawkach. Mam małe dziecko i nie zawsze mam możliwość słuchać muzyki na zestawie stereo(tym bardziej, że to mieszkanie w bloku) dlatego w drugim pokoju będzie stał komp do którego chce podpiąć te słuchawki by tam moc posłuchać nikomu nie przeszkadzając. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robercuss Napisano 17 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 listopada 2018 A to nie jest to samo co wspomniany przeze mnie fiio a3? Może się pomyliłem, ale mam wrażenie, że gdzieś czytałem coś takiego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robercuss Napisano 17 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 listopada 2018 (edytowany) Wszystko jasne. Dziękuję. Na Olx jest jeden, ale nie widzę napisu "Olympus 2" tylko Olympus - rozumiem, że to inny model i pewno inaczej grający, ale czy też o innej mocy? Nowki są po 300zl - czy do tej kwoty dostanę coś innego sensownego? No używanego? Edytowano 17 listopada 2018 przez robercuss Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robercuss Napisano 17 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 listopada 2018 Jednak cieko ze mną, że nie potrafię nawet szukać na Olx. Bardzo dziękuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 17 listopada 2018 Udostępnij Napisano 17 listopada 2018 Tyle że to DAC/Amp o dość konturowym brzmieniu. SMSL M2 koncentruje się bardziej na środku pasma. Tylko nie jestem pewien czy będzie wystarczająco mocny. Według producenta powinien poradzić sobie ze słuchawkami do 300 ohm. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robercuss Napisano 17 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 listopada 2018 Wielkie dzięki kolędzie za pomoc. Będę celować w ten wzmacniacz, choć używki za 220nie kupię skoro nowy można dostać za 270:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robercuss Napisano 17 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 listopada 2018 Probowalem, ale gość nawet nie chce wysłać za pobraniem a raczej stronie od zamawiania czegoś z wcześniejszą wpłata. Poczekam, może trafi się coś w między czasie:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robercuss Napisano 17 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 listopada 2018 Dzięki kolego:) nie wpadłem na to. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts