muzyczny_gość Napisano 18 sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2008 czy ktoś pamięta może jak spisywały się w kinie (lub ew stereo) klocki pokrojuDENON AVR-2803 - złota wersja.. ? (to taki ładny przykład) lub DVD-2800 mkIITak cały czas mam ochotę na jakąś złoto-szampańska wersję av i szukam w grę wchodzi sprzęt z 2 rękiszykuję się ew na ampli+dvd z jednej serii ...i tak się zastanawiam czy pchać się w sprzet z drugiej ręki czy jeszcze warto kupować sprzęt który w 2003 roku zdobywał nagrody.. (jakieś tam) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 18 sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2008 Według mojej wiedzy nowe ampli nie są lepsze od tych starych.Poza tym co tu można polepszyć.Największa różnica jest w dekoderach tu jest stały postęp albo postęp pozorny aby wymusić na nas wymianę sprzętu.Moje nowe DVD odtwarza mniej formatów niż stare mimo szumnych informacji producenta.A co do koloru złoto-szampański ,ja też go uwielbiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 18 sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2008 audionetno właśnie szukam czegoś... pięknego o wyglądzie referencyjnym znalazłem różne przedział cenowe mi osobiście pasuje komplet za ok 1500 ampli + do tys dobre dvd + dobre cd.. tez max 1tyś...nowe klocki nie maja tej duszy...tego czegośtrochę mnie martwi "temat używanego sprzętu" - zawsze mam jakieś obiekcje..taki trochę niedowiarek jestem..a jak Ty sie na to zapatrujesz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 20 sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2008 no i znalazłem kawał ... maszyny to Yamaha DSP AX 1 dostępna tutaj - http://www.allegro.pl/item414648854_yamaha...e_high_end.html ktoś słyszał i ma wyrobione zdanie na temat tej Yamahy ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts