Zaslaw1967 Napisano 25 sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2008 Help, pls.Kolumny juz w drodze ze sklepu(KEF Q7 + Q1 + Q6c), a teraz szukam Ampli; niestety, nei mozna miec wszytkiego; a sporo, zeby nie rzec wiecej slucham muzyki, w tym "klasyki wokalnej"; KEF'y sa przyszlosciowe, mocno na wyrost. A tymczasem bedzie kompromis:Sklaniam sie do Ampli a DOLNEJ POLKI, a do tego kiedys sobie zwykly wzmaczniacz stereo podlacze; niemniej, jak zapytalem sprzedawce o wyjscie pre-out to olal mnie cieplym moczem, a ja bedac "Zielony", nie umialem mu dokladnie wyjasnic, o co mi chodzi...Czy mozecie podac kilka modeli???Fajnie by bylo, zeby mialy 1 HDMI i moze 7.1 ...???Poza tym maja byc TANIE. Moze jakis model, ktory jest zastepowany nowszym??? ( podobnie, jak z kolumnami )I przy okazji - ktora firma dobrze brzmi z KEF'ami???Pozdro. Wojtekps. zalezy mi na jakosci brzmienia, a nie na mocy, choc od dolnej polki nie moge zbyt wiele wymagac... 8D Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek Napisano 26 sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2008 Witam!Chyba nie ma takiego amplitunera AV, przynajmniej nie w kategori niskobudżetowj, który by posiadał rozłączane końcówki mocy od przedwzmacniacza. Problemu nie ma gdy posiadasz przedwzmacniacz i końcówkę mocy oddzielnie, ale to już wyżyny,cenowe, też.Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaslaw1967 Napisano 26 sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2008 (edytowany) No to przykrosc...; a jakie ampli zaczynaja miec w/wym??? Edytowano 26 sierpnia 2008 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma potrzeby go cytować... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom1723 Napisano 26 sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2008 Do jakiej kwoty planujesz zakup amplitunera? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek Napisano 26 sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2008 Witam Ponownie!Znalazłem Amplituner z wymaganiami stawianymi przez Ciebie. To Denon AVR-1980, http://www.megamedia.pl/amplituner-av-deno...-1908.php?off=6 albo http://www.megamedia.pl/amplituner-av-mara...r4002.php?off=0. Dwa tysie musisz dać. Taniej już chyba się nie da.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts