Zaslaw1967 #1 Napisano 25 sierpnia 2008 Help, pls.Kolumny juz w drodze ze sklepu(KEF Q7 + Q1 + Q6c), a teraz szukam Ampli; niestety, nei mozna miec wszytkiego; a sporo, zeby nie rzec wiecej slucham muzyki, w tym "klasyki wokalnej"; KEF'y sa przyszlosciowe, mocno na wyrost. A tymczasem bedzie kompromis:Sklaniam sie do Ampli a DOLNEJ POLKI, a do tego kiedys sobie zwykly wzmaczniacz stereo podlacze; niemniej, jak zapytalem sprzedawce o wyjscie pre-out to olal mnie cieplym moczem, a ja bedac "Zielony", nie umialem mu dokladnie wyjasnic, o co mi chodzi...Czy mozecie podac kilka modeli???Fajnie by bylo, zeby mialy 1 HDMI i moze 7.1 ...???Poza tym maja byc TANIE. Moze jakis model, ktory jest zastepowany nowszym??? ( podobnie, jak z kolumnami )I przy okazji - ktora firma dobrze brzmi z KEF'ami???Pozdro. Wojtekps. zalezy mi na jakosci brzmienia, a nie na mocy, choc od dolnej polki nie moge zbyt wiele wymagac... 8D Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldek #2 Napisano 26 sierpnia 2008 Witam!Chyba nie ma takiego amplitunera AV, przynajmniej nie w kategori niskobudżetowj, który by posiadał rozłączane końcówki mocy od przedwzmacniacza. Problemu nie ma gdy posiadasz przedwzmacniacz i końcówkę mocy oddzielnie, ale to już wyżyny,cenowe, też.Pozdrawiam. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaslaw1967 #3 Napisano 26 sierpnia 2008 (edytowany) No to przykrosc...; a jakie ampli zaczynaja miec w/wym??? Edytowano 26 sierpnia 2008 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma potrzeby go cytować... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tom1723 #4 Napisano 26 sierpnia 2008 Do jakiej kwoty planujesz zakup amplitunera? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldek #5 Napisano 26 sierpnia 2008 Witam Ponownie!Znalazłem Amplituner z wymaganiami stawianymi przez Ciebie. To Denon AVR-1980, http://www.megamedia.pl/amplituner-av-deno...-1908.php?off=6 albo http://www.megamedia.pl/amplituner-av-mara...r4002.php?off=0. Dwa tysie musisz dać. Taniej już chyba się nie da.Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach