sebakk Napisano 6 września 2008 Udostępnij Napisano 6 września 2008 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=310076282925czesc! mam laptopa i chce podlaczyc do niego glosniki jakies ale nie zadne male komputerowe tylko jakies z wiezy, ktorych jeszcze nie mam, ale pytanie jest takie czy da rade je podpiac pod ten maly wzmacniaczyk? z gory dzieki za jakas odpowiedz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 6 września 2008 Udostępnij Napisano 6 września 2008 Witam, ile ten "wzmacniacz" ma na kanal w RMS? na "pikach" nie ma co się opieraćjakieś głośniki.. czyli jakie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebakk Napisano 8 września 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 września 2008 yo! kurcze nie wiem ile ma ten wzmacniacz, wszystko jest w tym linku z ebaya bo tam go znalazlem, nie znam sie specjalnie na tych sprawach, za glosnikami sie rozejrze dopiero jesli bede mial pewnosc ze to male cos zadziala, bo z tego co widze to jeszcze musze dokupic zasilacz sieciowy do tego bo nie dodaja go w komplecie..chetnie bym sobie kupil microlab solo 7c ale aktualnie jestem w londynie i nie widze tu takiego sprzetu, a potrzebuje jakiegos sprzetu grajacego bo robie bity i creative aurvana live na uszy to za malo... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 8 września 2008 Udostępnij Napisano 8 września 2008 Kurcze tam jest coś takiego napisane:2 x 170 PMPw życiu nie wiem ile to ma w rmsie..ale raczej mało i zakup nie warty..A nie lepiej kupic jakiś aktywny zestaw ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebakk Napisano 10 września 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 września 2008 .. jesli chodzi o jakichs aktywny sprzecik to najchetniej bym zakupil microlab solo 7c, ale w londynie nie znalazlem takowego;/.. no chyba ze nawet nie warto szukac tego bo nie znam sie zbytnio czy to dobre grajki czy nie..cenowo to tez raczej tylko do 400 zl... nie wiem, pomocy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 10 września 2008 Udostępnij Napisano 10 września 2008 zamów na Polskim allegro z wysyłką zagranice - nie będzie problemuPiszesz w pln mieszkasz w GB? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebakk Napisano 11 września 2008 Autor Udostępnij Napisano 11 września 2008 no przeliczam sobie od razu tak zeby bylo porywnawalnie z tymi solo 7c, .. a tak w ogole to dobre one sa? czytalem recenzje ale co mi po literkach, jak one graja? dobry bas czy tylko jakis ciche pomróki? i najwazniejsze czy maja dobry srodek, bo do robienia bitów dla mnie to jest wazne.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 11 września 2008 Udostępnij Napisano 11 września 2008 Nigdy ich osobiście nie słyszałem odpowiedzi Tobie od tak nie damTesty recenzje zależy przez kogo.. w sumie to kolumny do kompa.. nie ma co wymagać od nich nie wiadomo czego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowieck Napisano 8 października 2008 Udostępnij Napisano 8 października 2008 Zauważyłeś, że ten wzmacniacz nie ma zasilacza? Jego rzeczywista moc może w zależności od konstrukcji wewnętrznej i impedancji kolumn wachać się w granicach 1-10 W.Chyba lepiej kupić kolumienki komputerowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts