Narren Napisano 8 września 2008 Udostępnij Napisano 8 września 2008 Witam, jakiś czas temu kupiłem głośniki do pokoju. Creative P380 2.1 . Pewnie nic specjalnego, ale są podłączone do laptopa i swoją rolę spełniają. Niestety, królik przegryzł mi kabel od pilota (tak.. ten sam królik, który przegryzł mi kabel od słuchawek Koss UR-40). Kabel łączy subwoofer z dwoma głośniczkami, po drodze mając pilot którym można regulować głośność. Bez tego nie ma szans na odtworzenie dźwięku. I tu moja prośba. Wie ktoś, gdzie można kupić taki pilot?PS Ma ktoś ochotę na pasztet? :/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 8 września 2008 Udostępnij Napisano 8 września 2008 Witam,nie powiem nic nowego opcje masz takie..kupić kablek w elektronicznym wylotować stary wlutować nowy, lub kupić taki na allegro jezeli jest, lub kupic te same głośniki jakieś uszkodzone lub zdewastowane na potrzeby tylko tego kabla Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narren Napisano 17 września 2008 Autor Udostępnij Napisano 17 września 2008 Dzięki za odpowiedź. Szczęśliwie znalazłem kabelek na allegro.Próbowałem też wcześniej pobawić się lutownicą, ale te przewody Creative mają ekran i lutowanie nie należy do najprzyjemniejszych rzeczy. Zlutowałem, działał jak chciał, więc rozebrałem potencjometr na czynniki pierwsze, żeby zaspokoić własną ciekawość. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 17 września 2008 Udostępnij Napisano 17 września 2008 na zdrowie!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts