bogaty Napisano 12 września 2008 Udostępnij Napisano 12 września 2008 Podczas słuchania radia( przez kino domowe) jest efekt co kilka sekund jakby ktoś na chwile pokrętłem przykręcał głos. I tak sie powtarza. Czy to jakiś efekt surround?? Dodam tylko że sprzęt mam dość wysokiej klasy. Co poradzicie?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feel Napisano 16 września 2008 Udostępnij Napisano 16 września 2008 Może radio traci zasięg, a Twój tuner tak na słaby odbiór reaguje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojotass Napisano 20 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2009 Nie wiem czy jeszcze tu ktos zaglada ale dla innych odwiedzajacych: dokladnie tak sie dzieje gdy radio traci zasieg, szczegolnie w prostych zestawach kina domowego, moj (LG LH-TH551TB) mial tak samo, ale wystarczy poprawic antenke, inaczej podwiesic kabelek czasami o kilka cm, a odbior sie normuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts