jogi91 Napisano 14 września 2008 Udostępnij Napisano 14 września 2008 Witam. Chcę kupić słuchawki do iPoda Video 60 gb. Zastanawiam się nad ofertą firmy Sennheiser konkretnie nad modelami hd 201,202,205,212pro, 415.Jeszcze ineresują mnie Grado sr-60 lub sr-80 oraz KOSS-y. Słucham muzyki tak naprawdę od techno po klasykę i poważną. Zależy mi na dynamicznym brzmieniu no i oczywiście dobrej górze. Nie chcę żeby były zbytnio przebasowane. Oczywiście również jednym z ważniejszych aspektów jest wygoda noszenia gdyż będe w nich chodził prawie cały dzień. Co mi polecicie. Podkreślam że będą służyły głównie odtwarzaczowi niskonapięciowemu. Typ słuchawek nauszne zamknięte bądź otwarte. Cena którą moge przeznaczyć to maksymalnie 300 no 350zł.Mam nadzieję że mi w czymś doradzicie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 14 września 2008 Udostępnij Napisano 14 września 2008 To jest sprzęt przenośny - tak ? to grado sobie odpuść .. nie ta półka urządzeniaRaczej polecam się skupić na słuchawkach zamkniętych nie dużych a lekkich.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlasticElvis Napisano 15 września 2008 Udostępnij Napisano 15 września 2008 sprawdź też modele AKG... mają kilka ciekawych modeli w przedziale cenowym takim jak modele które wymieniłeś. Koss.... rewelacyjan słuchawka ale czy 60 - 100 ohm to nie za dużo dla przenośnego odtwarzacza? najlepiej udac się do sklepu z otwarzaczem plus kilka kawałków które beda stanowiły "przekrój" słuchanej muzyki i poprosić o odsłuch. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi91 Napisano 15 września 2008 Autor Udostępnij Napisano 15 września 2008 Ale jakie modele wy polecacie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 15 września 2008 Udostępnij Napisano 15 września 2008 to zalęzy od preferncji słuchowych..to pierwsza sprawa..druga..pamietaj, że bedziesz słuchał zapewne popularnego formatu MP3.. więc uważam, że nie ma co szaleć i wywalać forutyny na słuchawki..w cenie do 200zł powinny chyba być az nad to.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlasticElvis Napisano 16 września 2008 Udostępnij Napisano 16 września 2008 do przenoścki chyba najciekawsze rozwiązanie to AKG K 412 P , cena w okolicy 100 zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi91 Napisano 16 września 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 września 2008 A wie ktoś może gdzie moge przesłuchać w Warszawie słuchawki AKG K 412 P bo nie wydaje mi się że będą dobrze grały z moim zimno grającym iPodem, a co do muzyki jaką słucham to już pisałem. Słucham wszystkiego. Zależy mi na dobrej górze i nie przesadzonym bassem. Liczę na dalsze propozycje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 16 września 2008 Udostępnij Napisano 16 września 2008 jogi91 jesteś w optymalnej sytuacji masz już zakupione urządzenie, teraz do MM Saturnów i innych nie dla idiotów i mecz sprzedawców aby rozpakowali dla Ciebie kazde słuchawki ktre chcesz...w ciagu kilku-kilkunastu dni Panowie Ciebie znienawidzą a Ty wybierzesz odpowiedni sprzęt Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi91 Napisano 18 września 2008 Autor Udostępnij Napisano 18 września 2008 Dzięki tak właśnie zrobie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 22 września 2008 Udostępnij Napisano 22 września 2008 jogi91 jak tam pierwsze odsłuchy ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts