pietrek Napisano 8 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2018 Witam, amplituner "poinformował" mnie że jest aktualizacja. Odpalilem aktualizację, ale przy 29% jest "stop" a na wyświetlaczu widnieje 7-82 error. Sprzęt podłączony kablem do netu. Jak próbowałem przez USB aktualizować, to błąd 7-81. Teraz sprzęt nie działa. Po włączeniu informuje o aktualizacji tylko. Co mogę zrobić?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick2005 Napisano 8 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2018 Próbowałeś go wyłączyć z prądu lub jeżeli to nie pomoże to spróbuj go zresetować i wtedy odpal jeszcze raz aktualizacje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietrek Napisano 8 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 grudnia 2018 3 minuty temu, maverick2005 napisał: Próbowałeś go wyłączyć z prądu lub jeżeli to nie pomoże to spróbuj go zresetować i wtedy odpal jeszcze raz aktualizacje. Zaraz go wyłączę z prądu, ale jak go zresetować? Przywrócić do ustawień fabrycznych? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick2005 Napisano 8 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2018 Gdy urządzenie jest włączone, naciśnij i przytrzymaj przycisk TUNING MODE i naciśnij przycisk Í ON / STANDBY. urządzenie przechodzi w tryb gotowości,urządzenie zostanie zresetowane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietrek Napisano 9 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 grudnia 2018 Temat jest do zamknięcia. Już wszystko gra. Wczoraj nic nie pomagało. (Dziękuję maverick2005). Wyłączyłem z prądu sprzęt na całą noc. Dopiero to pomogło. Rano udało mi się wgrać soft przez USB. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts