Pogodier Napisano 15 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2018 Witam serdecznie! Śpieszę z tłumaczeniem. Otóż odkąd pamiętam mam problem z dźwiękiem podczas grania (Steelseries Siberia 150) lecz poziom irytacji sięgnął zenitu. Problem polega na tym, że słuchawki tak jakby się wpinają i wypinają mimo że są cały czas podpięte. Dzieje się to 1 max 2 minuty po uruchomieniu oraz jest jedna gra w której dzieje się to bez przerwy. Zaktualizowałem sterowniki Steelseries, wpinałem słuchawki do innych portów USB, użyłem programu Device Cleanup Tool. Dodam, że na słuchawkach z wejściem typu mini jack nie ma tego problemu. Proszę o pomoc, pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 16 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2018 Może masz włączone w systemie operacyjnym oszczędzanie energii dla ich układu dźwiękowego. Jeśli po wyłączeniu tej opcji problem będzie się powtarzał to pozostaje reklamacja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts