Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Witam chciałbym was poprosić o propozycje słuchawek do +/-300 zł

Chodzi mi o słuchawki które będą wygodne, wytrzymałe oraz dobrze tłumiły dźwięki poza uchem 

Najlepiej nauszne lub dokanałowe ale nie muszą być z funkcją bluetooth 

Poprzednio nosiłem słuchawki jbl t210 więc teraz chciałbym wybrać jakieś lepsze. Jestem otwarty na propozycje z góry dziękuję za nie. 

Edytowano przez DN2k1
Napisano

Czy to mają być słuchawki nauszne, a nie wokółuszne ? Często się myli te 2 typy słuchawek lub zalicza wokółuszne do nausznych.

Na Massdropie za 42$ można obecnie kupić MEE audio Pinnacle P2. Ze wszystkimi opłatami powinny się zmieścić w cenie poniżej 250 zł.

Napisano

A jak wygląda ich izolacją dźwięku ponieważ chciałbym słuchawki izolujące go na tyle że mógłbym słuchać muzyki dość głośno np w autobusie tak aby nikomu to nie przeszkadzało. 

Napisano (edytowany)

To są słuchawki zamknięte i powinny dobrze izolować. Dla poprawy izolacji i brzmienia można na dnie muszli wkleić matę bitumiczną.

Nieco lepiej izolują i powinny być mocniejsze Encore Rockmaster OE . Jakość dźwięku nieco gorsza lecz grają głośniej i są tańsze.

Edytowano przez MobyDick