Krzyzak Napisano 26 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2018 Dzień dobry. Gram na PS4 i dostałem słuchawki Arctis 7 i z tego co wyczytalem regulacja gra/czat na PS4 nie działa. Jak przekręcam na gra to wycisza mi wszystko. I wydaje mi się że sa ciche. Podobno trzeba zrobic update. Czy to prawda? Jeśli tak to wiecie moze jak zrobić taki update? Z góry dziękuję za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyzak Napisano 27 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 grudnia 2018 Serio nikt nie ma tych słuchawek? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 27 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2018 To dość nowa konstrukcja, choć stała się popularna dzięki dobrym opiniom. Na stronie producenta zapewne będą wszystkie dostępne aktualizacje oprogramowania. Jednak łatwiej o aktualizację oprogramowania systemowego dla popularnego systemu operacyjnego komputera niż w przypadku PS4. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyzak Napisano 28 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 grudnia 2018 Sęk w tym że mam oprogramowanie i firmware na kompie ale nie wiem jak je wgrać. Z tego co wyczytałem aktualizacja powinna się odpalić od razu po podłączeniu do kompa przez usb. Tylko że komp je wykrywa a engine nie. Tylko widzi je bezprzewodowo:/ Jak bede w domu to wrzucę zdjęcia co wyskakuje podczas próby wgrania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts