Adam Stefański Napisano 27 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2018 Witam, zastanawiam się nad kupnem słuchawek do ok. 600zł. Wpadły mi w oko Bose soundsport, czy jest coś lepszego w tej cenie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 27 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2018 Niestety nie mam bezpośredniego porównania ze słuchawkami Bose, ale mogę polecić Ci MEE Audio EB1, w moich oczach (a raczej uszach ) Bluetoothowe odkrycie roku. To już takie granie, któremu blisko do upodobań audiofilskich, ale najlepiej sprawdzić i ocenić osobiście. Swoich zwolenników ma również model X7+, który też wielu ocenia bardzo pozytywnie. Grają równo, ale z ogromną dynamiką i głębokim basem. Zbieramy mnóstwo pozytywnych opinii od klientów. Sprawdzą się szczególnie dobrze jeśli słuchawki będą wykorzystywane podczas aktywności fizycznej: są pokryte specjalną nanowarstwą chroniącą je przez potem i zachlapaniem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts