Adam Stefański Napisano 27 grudnia 2018 Napisano 27 grudnia 2018 Witam, zastanawiam się nad kupnem słuchawek do ok. 600zł. Wpadły mi w oko Bose soundsport, czy jest coś lepszego w tej cenie? Odpisz, cytując
rms.pl Napisano 27 grudnia 2018 Napisano 27 grudnia 2018 Niestety nie mam bezpośredniego porównania ze słuchawkami Bose, ale mogę polecić Ci MEE Audio EB1, w moich oczach (a raczej uszach ) Bluetoothowe odkrycie roku. To już takie granie, któremu blisko do upodobań audiofilskich, ale najlepiej sprawdzić i ocenić osobiście. Swoich zwolenników ma również model X7+, który też wielu ocenia bardzo pozytywnie. Grają równo, ale z ogromną dynamiką i głębokim basem. Zbieramy mnóstwo pozytywnych opinii od klientów. Sprawdzą się szczególnie dobrze jeśli słuchawki będą wykorzystywane podczas aktywności fizycznej: są pokryte specjalną nanowarstwą chroniącą je przez potem i zachlapaniem. Odpisz, cytując
Recommended Posts