Wooke Napisano 28 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2018 Temat jest zawiłe ale może ktoś mi w końcu podpowie 1 odtwarzacz sieciowy 2 pream 3 i dwa wzmacniacze 1 tranzystorowy 2 lampowy 4 kolumny jaki preamp kupić bo nie mogę nic znaleźć generalnie pomocy Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 29 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2018 Bi amping to np. podłączenie 2 wzmacniaczy stereo do jednej pary kolumn. W jakim celu chcesz podłączać 2 pary kolumn ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooke Napisano 29 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 grudnia 2018 Jedna para kolumn dwa wzmacniacze o to mi chodziłoWysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 29 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2018 Od tego jaki preamp użyjesz będzie zależało brzmienie zestawu. Jeśli jeden z wzmacniaczy jest lampowy to preamp również najlepiej jeśli będzie lampowy. Powinieneś mieć możliwość regulacji czułości przynajmniej jednego ze wzmacniaczy. Najlepiej napisz co będziesz łączył tym preampem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooke Napisano 29 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 grudnia 2018 Myślałem że połączę na przykład jakiś stream r Yamaha do tego wzmacniacz fezz audio luna plus jakiś tranzystor ale mam nadziejęj że będziecie mi podpowiadaWysłane z mojego Lenovo TB-X704F przy użyciu Tapatalka Mam bardzo duży kłopot ze znalezieniem preampa może coś mi pomoże coś wyszukać pozdrawiamWysłane z mojego Lenovo TB-X704F przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooke Napisano 30 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 grudnia 2018 bi-amping to jest bardzo ciężki temat three amping to już jest masakraOstatnio doszedłem do ciekawych wniosków bo miałem okazję pogadać z guru który wyjaśnił mi że do pewnej kwoty cenowej to lepiej jest po prostu kupić wzmacniacz za 10 000 zł i mieć święty spokój wątpię żeby na tym forum Ktoś ci pomógł bardzo mało ludzi się w to bawi musiałbyś mieć duży pokój potężny zestaw i wtedy podobno co dopiero ma sensWysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts