Szymon Michalak Napisano 29 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2018 Mam problem z połączeniem swojego telefonu do słuchawek. Po procesie parowania wyskakuje mi komunikat że słuchawki znajdują się w sparowanych urządzeniach, ale dalej nic się nie dzieje. Ostatnio automatycznie się podłączały, a teraz nic. Mogę klikać w nieskończoność na ikonkę słuchawek i nic nie jestem w stanie zrobić. Jak rozwiązać ten problem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 29 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2018 Najlepiej usuń je ze sparowanych i sparuj ponownie. Jeśli nie uda się ich sparować, a możesz z telefonem sparować inne słuchawki bluetooth , to będzie znaczyło ze coś jest nie tak z słuchawkami. W większości przypadków ponowne spawanie pomaga. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts