Gość Napisano 8 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2019 (edytowany) ?Witam.Szukam sluchawek dla zony ma to byc prezent ,okolo 400zl.Jak narazie mam dwa typy Marshall major ll,i Audio technika AR3 BT.Dobrze by bylo zeby mialy bluetooth z mozliwoscia podpiecia kabla.Muzyka klubowa i lzejszy rock.Wyglad ma znaczenie .Ja posiadam isk9999,dziwiek sie zonie podoba ale za duze Edytowano 8 stycznia 2019 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 9 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2019 (edytowany) Problem chyba w tym że Marshall major ll,i Audio technika AR3 BT to zupełnie inaczej grające słuchawki, do tego grające innym dźwiękiem niż isk9999. Jeszcze inna mozliwość to Sennheiser Hd 4.40 Bt Wireless. Jeśli chodzi o ładne, niewielkie składane słuchawki z dość mocnym basem w zbliżonej cenie to polecam Jabra Revo Bluetooth Edytowano 9 stycznia 2019 przez MobyDick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2019 1 godzinę temu, MobyDick napisał: Problem chyba w tym że Marshall major ll,i Audio technika AR3 BT to zupełnie inaczej grające słuchawki, do tego grające innym dźwiękiem niż isk9999. Jeszcze inna mozliwość to Sennheiser Hd 4.40 Bt Wireless. Jeśli chodzi o ładne, niewielkie składane słuchawki z dość mocnym basem w zbliżonej cenie to polecam Jabra Revo Bluetooth Dziekuj ,pytam bo nie mam mozliwosci odsluchu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts