Przemek Ost Napisano 10 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2019 Jak w temacie. Ma ktos wiedze jakim cudem Amazon zrobil taka cene na NADa c356? Jak sprzet ktory kosztuje u nas 2600, tam pojawia sie za mniej niz 350 E? Podyktowane jest to czyms konkretnym poza zwykla promocja? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Pawlik Napisano 10 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2019 8 minut temu, Przemek Ost napisał: tam pojawia sie za mniej niz 350 E Na pewno to jest cena za nowy? Wydaje mi się że nowy kosztuje aktualnie 429 w wersji z darmową dostawą do Polski. Też intrygują mnie te ceny bo dla innych sprzętów takich różnic nie ma. Byłem bliski kupienia ale ostatecznie dopłaciłem do polskiej, zrabatowanej ceny, żeby mieć polską gwarancję a poza tym skorzystałem z odsłuchu w salonie, co też ma swoją wartość. Rozwiałem wątpliwości jeśli chodzi o inne sprzęty o których też myślałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Ost Napisano 10 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 stycznia 2019 Ja w ogole nie zwracalem na to uwagi, ale jak pojawilo sie wiele ofert za nowy sprzet z amazona za 1750 zl u nas to sie zapytalem jednego ze sprzedawcy po ile byly... napisal ze ponizej 350e, ile dokladnie to nie wiem, ale to juz mniej wazne ? zgadzam sie ze rozne uslugi dookola tez kosztuja, salony itd. Ale u nas sa sklepy tylko internetowe ktore tych kosztow nie maja a cen takich nie ma ? stad ciekawosc czy to jest 1 do 1 ten sam sprzet? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal40 Napisano 15 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2019 zeby Cię dobic, niektorzy dostali za 308euro kartę z optykiem.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Ost Napisano 15 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 stycznia 2019 Zle mnie zrozumiales:-) to tylko zwykla ciekawosc, czy sprzet przeznaczony na inny rynek czyms sie rozni ze ceny sa tak rozbiezne ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts