Nataniel Zaczyk Napisano 17 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2019 Cześć szukam słuchawek do 200 zł , będą one używane głównie na siłowni. Zależy mi na dobrym dźwięku. Troche poszperałem i mam narazie takie jbl 460bt , Bluedio T4S i czekam na wasze propozycje+ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michq30 Napisano 17 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2019 Słyszałem dobre opinie o tych JBL 450 BT, nawet brałem je pod uwagę. Sporo ludzi na mieście widziałem z tymi słuchawkami, tutaj jest recenzja: JBL 450BT Podobno są całkiem niezłe i warto zwrócić na nie uwagę w tej cenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 17 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2019 Posłuchaj House of Marley za 250 zł. Można się zdziwić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts