zlowik Napisano 9 września 2010 Napisano 9 września 2010 Cytat Marek Dyjak - Ci, którzy go znają zazwyczaj kochają. Ci, którzy nie znają - winni poznać jego głos i jego muzykę!To najbardziej zachrypnięty głos wśród tych z chrypką. Ten głos to litry wódy, setki paczek fajek, a w tekstach i interpretacjach prawda i ból istnienia.Dla leniwych - TU KLIKNIJ! Bert dzięki za tego posta, posłuchałem na yuotubie i się zainteresowałem, którą jego płytę byś najbardziej polecił ?Na allegro to widze że ani 1 płyty nie dostane ;( Odpisz, cytując
Bert Napisano 9 września 2010 Napisano 9 września 2010 Polecam szczerze płyty "Jeszcze raz Dyjak" i "Ostatnia". Obie genialne - chyba nie potrafię wybrać, choć sercu bliższa ta pierwsza!Pozdrawiam Odpisz, cytując
zlowik Napisano 27 września 2010 Napisano 27 września 2010 Bert - Ale to jest dobre !!"Zbuntowany człek" to dopiero pokaz chrypy !! Odpisz, cytując
Bert Napisano 27 września 2010 Napisano 27 września 2010 Cytat Bert - Ale to jest dobre !! Powiem nieskromnie - wiem! A tak zupełenie poważnie - na pierwszy koncert Dyjaka zostałem zaproszony przez moich przyjaciół - muzyków wówczas towarzyszących Dyjakowi. O nim samym, poza wywiadem bodajże w "Wyborczej" lub "Polityce" nie wiedziałem nic, a jego muzyki nawet "nie powąchałem". A potem był koncert, emocje, katharsis.No i w ten sposób zostałem jego wielkim fanem. Chociaż powiem szeptem... żaden z jego późniejszych koncertów, na którym byłem, nie zbliżył się poziomem ciarek do tego pierwszego. Odpisz, cytując
Radi73 Napisano 28 września 2010 Napisano 28 września 2010 Z Polski niesamowita utalentowana chrypka: Kostek Joriadis Odpisz, cytując
Recommended Posts