zlowik Napisano 9 września 2010 Udostępnij Napisano 9 września 2010 Cytat Marek Dyjak - Ci, którzy go znają zazwyczaj kochają. Ci, którzy nie znają - winni poznać jego głos i jego muzykę!To najbardziej zachrypnięty głos wśród tych z chrypką. Ten głos to litry wódy, setki paczek fajek, a w tekstach i interpretacjach prawda i ból istnienia.Dla leniwych - TU KLIKNIJ! Bert dzięki za tego posta, posłuchałem na yuotubie i się zainteresowałem, którą jego płytę byś najbardziej polecił ?Na allegro to widze że ani 1 płyty nie dostane ;( Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 9 września 2010 Udostępnij Napisano 9 września 2010 Polecam szczerze płyty "Jeszcze raz Dyjak" i "Ostatnia". Obie genialne - chyba nie potrafię wybrać, choć sercu bliższa ta pierwsza!Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlowik Napisano 27 września 2010 Udostępnij Napisano 27 września 2010 Bert - Ale to jest dobre !!"Zbuntowany człek" to dopiero pokaz chrypy !! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 27 września 2010 Udostępnij Napisano 27 września 2010 Cytat Bert - Ale to jest dobre !! Powiem nieskromnie - wiem! A tak zupełenie poważnie - na pierwszy koncert Dyjaka zostałem zaproszony przez moich przyjaciół - muzyków wówczas towarzyszących Dyjakowi. O nim samym, poza wywiadem bodajże w "Wyborczej" lub "Polityce" nie wiedziałem nic, a jego muzyki nawet "nie powąchałem". A potem był koncert, emocje, katharsis.No i w ten sposób zostałem jego wielkim fanem. Chociaż powiem szeptem... żaden z jego późniejszych koncertów, na którym byłem, nie zbliżył się poziomem ciarek do tego pierwszego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radi73 Napisano 28 września 2010 Udostępnij Napisano 28 września 2010 Z Polski niesamowita utalentowana chrypka: Kostek Joriadis Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts