mordii Napisano 21 września 2008 Udostępnij Napisano 21 września 2008 WitamPoszukuję pomocy w zakresie doradztwa w doborze amplitunera oraz głośników. Chciałbym abyście doradzili mi na jakie parametry mam patrzeć w doborze sprzętu, ewentualnie na jakich producentów zwracać bardziej uwagę a na jakich mniej.Za pomoc z góry dzięki, Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kis Napisano 26 września 2008 Udostępnij Napisano 26 września 2008 Nikt Ci nie doradzi, jeśli nie powiesz jaki masz budżet i czego oczekujesz, w jakim pokoju będziesz słuchał itd. Słowem więcej danych! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mordii Napisano 28 września 2008 Autor Udostępnij Napisano 28 września 2008 Dodatkowe informacje : poszukuję kina które będzie wykorzystywane zarówno do oglądania filmów jak i słuchania muzyki, pokój w którym będzie kino ma około 30 m2. Nie jestem melomanem więc nie oczekuję super dźwięku lecz nie chciałbym kupić jakiegoś szajsu. Co do kwoty jaką chce zainwestować nie jestem jeszcze zdecydowany,na chwile obecną może to być od 3000 do 5000. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 28 września 2008 Udostępnij Napisano 28 września 2008 witamnapewno wybierz sprzet renomowanych firm od kina domowego np: Denon, Yamaha, Onkyo. Unikaj sprzetu o plastikowych glosnikach bo na nie naprawde szkoda czasu. pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts