Demon Napisano 29 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2019 Witam W związku z tym, że nie mogę dojść do porozumienia z moim amplitunerem postanowiłem go sprzedaż i zaopatrzyć się w coś innego. Chciałbym abyście mi coś w tej kwestii doradzili ponieważ budżet jest trochę ograniczony i szukałbym raczej czegoś z używek do około 300-400zł. A więc od początku - szukam amplitunera lub wzmacniacza (z naciskiem na to pierwsze) który będzie napędzał 4 kolumny - 2x Kenwood LS 330 i 2x Palladium Pyramiden. Do zestawu chciałbym ewentualnie podłączyć suba aktywnego Tannoy Mercury mSUB 10 ale kwestia ta jest jeszcze do przemyślenia bo może nie jest to aż tak konieczne, żeby grał ale szkoda, żeby się marnował Mile widziany by był pilot do kompletu. Przeanalizuję każdą propozycję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 29 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2019 Hej, Chciałbyć, zmieniać kolumny tzn przełączać zestaw A i do innej muzyki zesaw B czy wszystkie na raz ? Jeżeli to kina i chcesz wszystko na raz z Subwooferem to nie ten dział Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demon Napisano 29 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 stycznia 2019 Nie chciałbym nic przełączać. Chcę, żeby grały wszystkie 4 naraz. Jak już napisałem - sub nie jest konieczny ale dobrze gdyby też grał. Nie do kina tylko do normalnego słuchania muzyki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 29 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2019 @Demon Stereo to dwie kolumny, a nie 4!! Zastanów się czy chcesz Kino domowe czy stereo. Masz 2 pary kolumn, a jak stereo to jedna para do sprzedania. Zapoznaj się z tematem I napisz wg podanego tam wzoru. W pkt 9 napisz jakiej muzyki słuchasz i jakiego brzmienia / dźwięku poszukujesz. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts