s1w4 #1 Napisano 24 września 2008 Witam wszystkich forumowiczów.Pisałem juz z prosba odnosnie sprzetu grajacego ale nie spotkalem sie z odpowiedzia.Chodzi o wybor kolumn i wzmacniacza .Wszystko chciałbym podłączyć do komputera.Przypomne ze pokoj jest maly (ok15m kw) Sprzet tylko do muzyki.dobry bass bedzie atutem muzyka głownie hip hop/rap.budzet na wszystko - ok. 1200/1400 zł.Sprzet raczej nowy.NIe chcialbym sam kompletowac tego zestawu ze wzgledu na brak wiedzy.Jesli mozna kolegow prosic ,piszcie jakie kolumny i jaki wzmacniacz do nich.dzieki z gory.pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysl_17 #2 Napisano 24 września 2008 pokój mam taki sam jak Ty , powiem szczerze że nie rozglądaj się nawet za podłogówkami o średnicy 16,5-20 cm - to tylko moja opinia , sam mam dwudrożne podłogówki i po dłuższych odsłuchach mam wrażenie że one się duszą , bas jest dudniący , podaj położenie kolumn , najważniejsze - nie kupuj z otworem bass reflex z tyłu jeśli planujesz postawić przy ścianie , będzie nie przyjemnie dudnić i tyle . ja zmieniam na podstawkowe , moim zdaniem dobre podstawki w zupełności wystarczą ) co bym proponował ? hmmm , jest kilka na które ja przynajmniej patrze i marzą mi sie:tonsil siesta sat dali concept 2monitory od kefa chyba q1 lub q3 sie nazywająza te pieniądze co podałeś ciężko będzie skompletować zestaw audio nowy - czemu ? a no dlatego że za te pieniądze kupisz dobry nowy wzmacniacz np. firmy Nad proponuje rozglądnąć sie za wzmacniaczami używanymi a kolumny kupić nowe , zwróć uwagę na wzmacniacze firmy NadYamahaDenonOnkyoCambridge Audiojeśli znajdziesz coś - wklejaj linki to koledzy ocenią czy warte zachodu czy nie Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach