Top Hi-Fi & Video Design Napisano 6 marca 2019 Udostępnij Napisano 6 marca 2019 @SE33 byłes na odsłuchu u nas, czy w Posnanii? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SE33 Napisano 6 marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 marca 2019 4 minuty temu, Top Hi-Fi Poznań napisał: @SE33 byłes na odsłuchu u nas, czy w Posnanii? Witam W Posnanii i wczoraj zakupiłem Rotela A12 - przekonała mnie promocja na 25 lat i obniżka ceny. Niestety nie znalazłem odpowiednich kolumn, a Bluesound jest droższy niż konkurencyjny model, którego słuchaliśmy w innym punkcie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 6 marca 2019 Udostępnij Napisano 6 marca 2019 Wpadnij na odsłuchy do nas, mamy większy pokój odsłuchowy, większy wybór niż w galerii no i nie musisz targać Rotela Gratuluje zakupu, w obecniej promocji to prawdziwy killer Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SE33 Napisano 6 marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 marca 2019 Dzisiaj sprzęt został skompletowany: Bardzo wszystkim dziękuje za pomoc i rady!:) W piatek odbior kolumn a cały zestaw prezentuje się tak: ROTEL A12 DALI OBERON 5 Sonos Connect ZP90 W przyszłosci do zestawu dojdzie gramofon i napewno wróce na forum po rade. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts