TooH Napisano 26 lutego 2019 Udostępnij Napisano 26 lutego 2019 https://allegro.pl/listing?string=Koda 800f&order=m&bmatch=baseline-cl-n-uni-1-5-1123 Witam , typek wystawil u mnie w miescie KODE 800 Gdzieś czytałem ze dobry dzwiek dają To prawda? Oplaca sie tak kupic za 650 ? powiedzmy jak zejdzie z ceny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 26 lutego 2019 Udostępnij Napisano 26 lutego 2019 Cześć, nie napisałeś do czego potrzebujesz tych kolumn ( stereo, kino domowe, jeżeli muzyka to jaka, jak wygląda pokój, z jakim sprzętem będą grały itd. ) Poza tym jak to u Ciebie w mieście to podjedź i posłuchaj. Jeżeli Ci się spodobają to kup. Kolejna sprawa ,że są wystawione na olx taniej https://www.olx.pl/oferta/kolumny-koda-sl-800f-nie-tonsil-bigg-jakosc-CID99-IDvPxno.html Ja się nie znam więc się nie wypowiem. Pozdro Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TooH Napisano 26 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 lutego 2019 To jest tego samemo goscia . Ja o tym wiem . Dlatego bede probował zejsc z ceny jeszcze . do 650. Bedą grały z PIONEER 602-R Pokoj 15m Kwadrat ;D Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 26 lutego 2019 Udostępnij Napisano 26 lutego 2019 (edytowany) To zdecydowanie kup coś mniejszego i nie ograniczaj się do jednej marki. Np. Elac cl82 w 15m2 świetnie spisują się. Edytowano 26 lutego 2019 przez Piotrek111 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TooH Napisano 26 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 lutego 2019 Ale kto się ogarnicza ? Poporstu gosciu mieszka blisko mnie . Obecnie mam magnaty quantum 673 ( ale jeden głosnik mi padł ) i dokupienie nowego mi sie nie opłaca mysle Mam dosc Monitorów . Wole jakiś kolumny podłogowe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 27 lutego 2019 Udostępnij Napisano 27 lutego 2019 Dla mnie bez sensu jest pakować takie kobyły do takiego metrażu. Tam siedzą dwie dwudziestki dobre do basu ale nie do średniego pasma. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 27 lutego 2019 Udostępnij Napisano 27 lutego 2019 (edytowany) Poszukaj obok siebie coś z Phonara. Jedź posłuchać. W zasadzie nie zdążyło się by ktoś mówił źle o tej marce. Z większością wzmacniaczy się zgrywają. Do 15 m szukaj seria laser, stare P3 lub P20. Moim zdaniem Phonar to bezpieczny zakup. Uniwersalne brzmienie, z ładna szczegółową średnica, nie nachalna górą i mocnym, dociążonym dołem. Z Koda o ile dobrze pamiętam dość dobrze grały 720F. W Twoim województwie, nie wiem czy obok masz Phonara. Warto posłuchać. https://m.olx.pl/oferta/kolumny-phonar-compact-2-CID99-IDxtLZH.html#position=1&page=1 Nie wiem tylko czy Ci się spodobają. Pozdrawiam Edytowano 27 lutego 2019 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts