WoldanPL Napisano 5 marca 2019 Udostępnij Napisano 5 marca 2019 (edytowany) Witam wszystkich bardzo serdecznie ? Kochani mam do Was ogromną prośbę o pomoc w wyborze słuchawek. Na wstępie zaznaczę że słucham muzyki wyłącznie ze smartfonie - Lg V30 i to pod to urządzenie poszukuję słuchawek. Wybrałem trzy modele: (wiem że jeden jest bezprzewodowy ale tak naprawdę jest to dla mnie bez znaczenia) 1. Audio-Technica ATH-AR3BT 2. Audio-Technica ATH-SR5BK 3. Pioneer SE-MS5T Bardzo proszę o pomoc w wyborze, które z tych trzech modeli są warte zakupu? Ewentualnie na jakie jeszcze mógłbym zwrócić uwagę. Na słuchawki chcę wydać maksymalnie 350zł i oczywiście wolałbym aby były nauszne. Z góry dziękuję za ewentualną pomoc ? Edytowano 5 marca 2019 przez WoldanPL Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 5 marca 2019 Udostępnij Napisano 5 marca 2019 Ja bym brał pod uwagę raczej słuchawki Snab Euphony AF-100 . To słuchawki wyższej klasy. Snab to polska marka. Można je kupić jeszcze pod innymi brandami. Najbardziej znanym jest Brainwavz HM5 . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts