atemen Napisano 30 września 2008 Udostępnij Napisano 30 września 2008 Słuchajcie mam taki problem z Tym amplitunerem czyli Yamaha RX - V 661. Gdy podłączam subwoofer pod Wyjście z Tyłu pod coaxiala sub mi nie działa .... ( suba mam aktywnego) ale gdy podłącze kabel w wejście obok pod front albo jakiś inny czyli centralny albo któryś z tylnych to sub pracuje jak powinien.... co moze byc tego przyczyna??? czy gdzieś trzeba włączyć to jedno gniazdo?? powiem jeszcze ze sprawdzałem juz na wszytskich programach.... nawet na 7 Kanałach aktywnych gdzie wszystkie głośniki teoretycznie powinny grac równo Subwoofer ledwo dyszy.... jest oczywiście rozkręcony na maxa a Bass jest ustawiony na max. Za wszelkie rady z góry Wielkie dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lump Napisano 3 października 2008 Udostępnij Napisano 3 października 2008 coaxial to wyjście cyfrowe, może dlatego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atemen Napisano 4 października 2008 Autor Udostępnij Napisano 4 października 2008 tak ale nawet jelsi sygnal do amplitunera dochodzi Kablem cyfrowym wyjscie na subwoofer tez nie dziala. Czy ktos moze ma taki amplituner i cos właczał ?? bo instrukcja nie zawiera takich info Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts