HERO33 Napisano 21 marca 2019 Udostępnij Napisano 21 marca 2019 (edytowany) Witam dzisiaj zauważyłem, że w jednej że słuchawek odkleiła mi się siateczka. Siateczkę mam przy sobie, nie zgubiłem jej. Dodam jeszcze że słuchawki posiadam około 10 miesięcy. Proszę o pomoc. Słuchawki kupiłem przez internet. Edytowano 21 marca 2019 przez HERO33 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 21 marca 2019 Udostępnij Napisano 21 marca 2019 W tej sytuacji możesz reklamować słuchawki lub przykleić siateczkę niewielką ilością dobrej jakości butaprenu . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HERO33 Napisano 22 marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 marca 2019 Da się przykleić klejem kropelką? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 22 marca 2019 Udostępnij Napisano 22 marca 2019 Odradzam. Kleje cyjanoakrylowe mają tendencje do niekontrolowanego wpływania w rożne miejsca. Dostanie się niewielkiej ilości do membrany uszkodzi słuchawki bezpowrotnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts