exi23 Napisano 3 października 2008 Udostępnij Napisano 3 października 2008 siemka moze mi pomocie jak moge nagrac muzyke z radia na plyte chodzi mi o np lecaca audycje na zywo w radiu ktora bym chcial uchwycic na plyte dvd czy jest to mozliwe i jak w ajkim programie pozdrowki dzia z gory !!!!!!!!!!!!odpisujcie na meila :exi20@wp.pl badz gg-7402566 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 3 października 2008 Udostępnij Napisano 3 października 2008 Screamer Radionagrywa po nacisnieci przycisku nagraj , pozniej otwierasz katalog na dysku który sam jest tworzony przez nagrane radio i nagrywasz na płytke Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exi23 Napisano 3 października 2008 Autor Udostępnij Napisano 3 października 2008 oki dzia zaraz sie pobawie hehe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 3 października 2008 Udostępnij Napisano 3 października 2008 polecam, pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exi23 Napisano 3 października 2008 Autor Udostępnij Napisano 3 października 2008 (edytowany) ale jak mi jeszce powiesz jak tam wybrac radio z ktorego ja chce cos nagrac bylo by zaj****!!!1111 Edytowano 3 października 2008 przez muzyczny_gość Edytowałem..powód znany użytkownikowi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 3 października 2008 Udostępnij Napisano 3 października 2008 zakładka stacje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exi23 Napisano 3 października 2008 Autor Udostępnij Napisano 3 października 2008 wlasnie o to chodzi jak klikam na 'stacje" nic sie nie dzieje :/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 3 października 2008 Udostępnij Napisano 3 października 2008 a rozwinąć nie łaska ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exi23 Napisano 3 października 2008 Autor Udostępnij Napisano 3 października 2008 no juz mam heh ale nie ma mojego radia a chodzi mi o radio party co teraz leci z klubu energy2000 albo zle szukam :/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts