Erwin Rommel Napisano 11 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2019 Witam Ostatnio stałem się posiadaczem Technicsa SL-B303, jednakże nie mam pojęcia który model wkładki Audio-Techniki jest tu zamontowany. Myślałem że to jakaś wczesna AT95. Mógłby ktoś rzucić okiem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 11 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2019 Czołem! To model AT91. Niestety o jeden szczebelek poniżej wspomnianej AT95. Jak masz możliwość, to kup lepszą wkładkę. Będzie spora różnica w brzmieniu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erwin Rommel Napisano 11 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2019 (edytowany) 5 godzin temu, Audio Autonomy napisał: Czołem! To model AT91. Niestety o jeden szczebelek poniżej wspomnianej AT95. Jak masz możliwość, to kup lepszą wkładkę. Będzie spora różnica w brzmieniu No cóż tego się obawiałem Dziękuję za odpowiedź. Edytowano 11 kwietnia 2019 przez Erwin Rommel Literówka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts