rafcio357 Napisano 23 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2019 Witam, szukam słuchawek do ~1000 zł, najlepiej otwarte/półotwarte. Głównie zależy mi na wygodzie i przyjemnym graniu słuchawek. Znalazłem ciekawą ofertę na allegrohttps://allegro.pl/oferta/sluchawki-audio-technica-ath-ad900x-8005642897 - Nie wiem co o tym sądzić, nigdy nic nie kupowałem na allegro. Dlatego trochę boję się czy nie jest to jakieś oszustwo. Mam już kilka modeli od Audiotechnica i nie tylko na oku, ale ciekawy jestem co ciekawego jeszcze możecie mi zaproponować w tej cenie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 23 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2019 Ta aukcja to licytacja. Do jej końca cena pewnie jeszcze znacznie wzrośnie, a sprzedający jest bez żadnych opinij. Jest pewne ryzyko. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts