plk-audio Napisano 1 maja 2019 Napisano 1 maja 2019 (edytowany) Mam na imię Dimitr. Jestem polak z Rosji. My tu robimy akustykę. Proszę o waszą opinię: TECHNICAL SPECIFICATIONS_____________________________________ Recommended amplifier power50 – 450 Watts Consumption power handling300 Watts RMS Frequency response 32Hz – 22kHz, (-6dB) Sensitivity99dB (1Watts / 1m) Nominal impedance 8 Ohms TypeTwo-way DRIVE UNITS Designcoaxial high-frequency and low-frequency drive units High-frequency70mm (2,8”) with titanic dome, horn-type,neodymium magnetic system Dispersion80 degrees, conical Low-frequency380mm (15”) with paper diffuser, neodymium magnetic system CROSSOVER Frequency270 Hz acustical, 900 Hz electrical TypeBi-wired, passive, low loss, Ist order for LF IInd order for HF Quarter-wavelength resonator CABINET Enclosure typeQuarter-wavelength resonator Volume440l Dimensions1630 х 770 х 640 mm Weight118kg https://www.youtube.com/watch?v=yYvcJq9-ifk https://www.youtube.com/watch?v=PBLvUIVG80o nasz warsztat zadawaj pytania Edytowano 2 maja 2019 przez plk-audio Odpisz, cytując
audiowit Napisano 2 maja 2019 Napisano 2 maja 2019 Dymitri, muzykę ktorą slyszymy na yt zagra wszystko. Zamieść może film z dowolnie przez Ciebie wybraną muzyką metalową. Może być np Death Symbolic. A swoją drogą cięzko ocenić sluchając z yt. Odpisz, cytując
plk-audio Napisano 3 maja 2019 Autor Napisano 3 maja 2019 Dziękuję bardzo za odpowiedź, mam tylko to (AC/DC). https://youtu.be/4M0_IDpAds4 Może i ten film zostanie poproszony usunąć z powodu praw autorskich. Odpisz, cytując
Inferno Napisano 4 maja 2019 Napisano 4 maja 2019 (edytowany) A gdzie jest schowany ten wysokotonowiec? W specyfikacji jest 28mm ale na żadnym zdjęciu go nie widać ... Tak to wyglądają bardzo fajnie. Pełen oldschool i skuteczność 99dB to chyba dobre kolumny do lampy nie? Edytowano 4 maja 2019 przez Inferno Odpisz, cytując
Kubakk Napisano 4 maja 2019 Napisano 4 maja 2019 @Inferno Wysokie tony masz na słuchawkach , a te kolumny walą dołem tak ,że bebechami czujesz Odpisz, cytując
Inferno Napisano 4 maja 2019 Napisano 4 maja 2019 @Kubakk teraz rozumiem, myślałem że wysokotonowiec jest w osobnym pudełku bo się nie zmieścił do tych 440 litrów 😜 Odpisz, cytując
plk-audio Napisano 5 maja 2019 Autor Napisano 5 maja 2019 9 godzin temu, Inferno napisał: A gdzie jest schowany ten wysokotonowiec? W specyfikacji jest 28mm ale na żadnym zdjęciu go nie widać ... Tak to wyglądają bardzo fajnie. Pełen oldschool i skuteczność 99dB to chyba dobre kolumny do lampy nie? Dziękuję bardzo za odpowiedź, taka ocena polaków mnie bardzo ważne. Wysokotonowiec w samym centrum, co by dźwięk z jednego punktu. To jest tak, kolumny dobre do lampy. Grają dobrze i na 16w, ale na 35 lepszego. 9 godzin temu, Inferno napisał: teraz rozumiem, myślałem że wysokotonowiec jest w osobnym pudełku bo się nie zmieścił do tych 440 litrów 😜 ))) Głośnik współosiowy 9 godzin temu, Kubakk napisał: Wysokie tony masz na słuchawkach , a te kolumny walą dołem tak ,że bebechami czujesz Kolumny typu otwartego, dźwięk jest lekki i zupełnie nie razi Odpisz, cytując
Inferno Napisano 5 maja 2019 Napisano 5 maja 2019 (edytowany) 43 minuty temu, plk-audio napisał: Głośnik współosiowy No niestety na zdjęciu nie widać głośnika współosiowego nawet w powiększeniu Edytowano 5 maja 2019 przez Inferno Odpisz, cytując
plk-audio Napisano 5 maja 2019 Autor Napisano 5 maja 2019 40 minut temu, Inferno napisał: No niestety na zdjęciu nie widać głośnika współosiowego nawet w powiększeniu Dziękuję za zainteresowanie. Tak tam jest. Pod okrągłą siatką w środku. Tuba. Horn Twitter (nie wiem jak po polsku) Odpisz, cytując
Inferno Napisano 5 maja 2019 Napisano 5 maja 2019 Ale to sami jesteście producentami tych przetworników ? W necie ciężko odszukać głośnik współosiowy 380mm. Możesz wrzucić jakieś lepsze zdjęcie ? Odpisz, cytując
plk-audio Napisano 5 maja 2019 Autor Napisano 5 maja 2019 3 godziny temu, Inferno napisał: Ale to sami jesteście producentami tych przetworników ? W necie ciężko odszukać głośnik współosiowy 380mm. Możesz wrzucić jakieś lepsze zdjęcie ? Głośnik robili na zamówienie, potem go modyfikował. Teraz kolumny maluję, potem fotograf zrobi zdjęcie lepiej. Więcej zdjęć jest http://plk-audio.com/?page_id=190 Odpisz, cytując
plk-audio Napisano 10 maja 2019 Autor Napisano 10 maja 2019 Chciałem podzielić wideo: WADIA i PLK WAGNER Odpisz, cytując
Recommended Posts