p_victor Napisano 5 maja 2019 Napisano 5 maja 2019 Dzień dobry, posiadam dwa głośniki: LFS-U850 6 Ω 160W 60-20000Hz S.P.L. 82 dB/W popsuła mi się wieża więc teraz chciałem je podpiąć pod coś dzięki czemu mógłbym odtwarzać muzykę przez bluetooth. Co byście polecali kupić i czy to w ogóle się opłaca? Odpisz, cytując
kukocz Napisano 6 maja 2019 Napisano 6 maja 2019 Chodzi Ci o głośniki od też micro wieży?https://www.lg.com/us/support-product/lg-LFU850#manuals Jakim budżetem dysponujesz? Może takie combo? Topping MX3 Odpisz, cytując
p_victor@wp.pl Napisano 6 maja 2019 Napisano 6 maja 2019 Tak. Dokładnie ten. Nie wiem ile tak na prawdę trzeba mieć żeby to ładnie grało. Czy to będzie grało jak mam głośniki po 160W a w tym combo jest 2x40W? Czy to za długo by tłumaczyć i ten zestaw będzie ładnie grał i kropka? Odpisz, cytując
p_victor@wp.pl Napisano 6 maja 2019 Napisano 6 maja 2019 Tak. Dokładnie ten. Nie wiem ile tak na prawdę trzeba mieć żeby to ładnie grało. Czy to będzie grało jak mam głośniki po 160W a w tym combo jest 2x40W? Czy to za długo by tłumaczyć i ten zestaw będzie ładnie grał i kropka? Odpisz, cytując
Recommended Posts