Mariusz Zieliński Napisano 8 maja 2019 Udostępnij Napisano 8 maja 2019 Witam. Dostalem w prezencie sluchawki, uzywam ich na pc ale jakos za specjalne nie grają. z tego co sie orientuje potrzebuję jakiegoś wzmacniacza czy coś. nie orientuje sie sie w tej tematyce w ogóle, aydiofilem tez nie jestem. Szukalem informacji w Internecie, a ram ludzie piszą o jakis wzmacniaczach za 2000zl. Kosmos. Poleci ktos coś w rozsadnej cenie rzędu 200-400zl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kukocz Napisano 8 maja 2019 Udostępnij Napisano 8 maja 2019 Jeżeli potrzebujesz tylko wzmacniacz to JDS Atom (99$). Jak z DACiem to musisz trochę dołożyć np. do Topping DX3 Pro. Poczytaj o nich. Dobre rozwiązania za rozsądne pieniądze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Zieliński Napisano 8 maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 maja 2019 Ten dac to jesli dobrze rozumiem, to taka karta dźwiękowa ze wzmacniaczem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Ost Napisano 8 maja 2019 Udostępnij Napisano 8 maja 2019 Karta dźwiękowa, ale niekoniecznie ze wzmacniaczem. To poprostu przetwornik cyfrowo-analogowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Zieliński Napisano 9 maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 maja 2019 Czyli potrzebuję wzmacniacza słuchawkowego i przetwornika cyfrowo-analogowego czyli dac. Ja pr.. to kosztuge wiecej niz same słuchawki Btw. Czytałem opinie na temat Topping DX3 Pro i czytam ze to awaryjny sprzet. Polecacie cos innego? Najlepiej 2w1 dac ze wzmacniaczem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts