szymciu Napisano 8 października 2008 Napisano 8 października 2008 Siemka!Jestem nowy na forum i użyłem opcji szukaj ;Pmój problem przedstawia się następująco:kiedy zwiększyłem próbkowanie z 44,1 kHz na 96 winamp podjął bunt i nie daje sygnału 5.1 tylko 2.1 albo 2.0 (próbowałem różne encodery)kiedy przy innych formatach (APE, FLAC zwykły nie bajerowany, Wave (nie w winampie) i od bidy mp3) jest ok.jesli zacznę odtwarzać ten plik (96 kHz) w edytorze audio to dźwięk przestrzenny jest, więc to nie wina karty/amplitunera.Moja konfiguracja:ASUS Xonar D2/PMAmplituner sonego (jakis z zestawu tymczasowo mam - czemu ma się marnować w kartonie )poradzi ktoś? (może jakaś autorska wtyczka do winampa ) Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 8 października 2008 Napisano 8 października 2008 Pojde na łatwizne zobacz program Foobar2000 Odpisz, cytując
szymciu Napisano 9 października 2008 Autor Napisano 9 października 2008 (edytowany) foobar mi nie pasuje...;/ i wcale nie odtwarza lepiej może jakiś inny z podobną ilością wtyczek? Edytowano 9 października 2008 przez muzyczny_gość używaj funkcji "odpowiedz" Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 9 października 2008 Napisano 9 października 2008 Należę do naprawdę licznego grona tego softu i jestem zdecydowanie za...Innego nie znam... który by lepiej odtwarzał - u mnie sprawdzenie 100% Odpisz, cytując
Recommended Posts