Fafniak Napisano 19 maja 2019 Udostępnij Napisano 19 maja 2019 http://dr.loudness-war.info/ komuś zaczęła ta stronka przeszkadzać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 maja 2019 Udostępnij Napisano 19 maja 2019 Co jest dziwne, na laptopie ta strona się nie otwiera, ale na telefonie mam otwartą i jest tam "Important Notice". Widziałeś Fafniak treść? Jak coś to mogę tu wkleić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 19 maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 maja 2019 (edytowany) no właśnie o tym tekście piszę ! ahhh no faktycznie nie sprecyzowałem - przepraszam. Edytowano 19 maja 2019 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 maja 2019 Udostępnij Napisano 19 maja 2019 No widocznie komuś przeszkadza taka baza danych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 19 maja 2019 Udostępnij Napisano 19 maja 2019 Co to za strona ? Kompendium z opisanymi płytami w jaki sposób zostały nagrane ? To jedynie wydawcą byłoby na rękę zlikwidować Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 21 maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 21 maja 2019 Strona zawiera pomiary DR z różnych wydań płyt na świecie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts