simon1006 Napisano 26 maja 2019 Udostępnij Napisano 26 maja 2019 (edytowany) Witam. Szukam niedrogich kolumn do Aiwy (na zdjęciu), gdyż wiekowe unitry właśnie dzisiaj dokonały żywota. Wzmacniacz jest 60 wattowy, więc chciałbym, żeby głośniki były o takiej samej lub większej mocy. Nie mam dużych wymagań, gdyż mój budżet zamyka się w 180zł (razem z wysyłką). edit: oczywiście biorę pod uwagę tylko używane kolumny Edytowano 26 maja 2019 przez simon1006 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 27 maja 2019 Udostępnij Napisano 27 maja 2019 Jakie duże pomieszczenie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon1006 Napisano 28 maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 maja 2019 Dobra, udało mi się dopytać znajomego serwisanta i kupiłem parę głośników Aiwy 60w za 150zł :p Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts