Hipis Napisano 28 maja 2019 Udostępnij Napisano 28 maja 2019 (edytowany) Witam Miałem podłączone kino do TV, PC, konsoli i wszystko działało, oglądałem film na PC i nagle przestał lecieć dźwięk. Po 30 minutach walki wyłączyłem wszystko i działało przez 1 dzień. Potem każdy reset pomagał na parę godzin aż do teraz kiedy dźwięk zaczyna znikać po 15-20 minutach. Próbowałem puścić film z płyty na kinie to za pierwszym i drugim razem zaciął się po 3 minutach, za trzecim udało się obejrzeć 10 minut. Kino domowe mam podłączone przez HDMI-ARC, Jak zniknie dźwięk to też wyświetla się taki obraz . Teraz nie wiem czy zepsuł się odtwarzacz czy to jakiś inny problem. PS. To na pewno nie kabel patrzałem na 3 kablach, patrzałem też na innym TV - to samo się dzieje. Kino domowe SAMSUNG HT-J5150 ] Edytowano 28 maja 2019 przez Hipis Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick2005 Napisano 28 maja 2019 Udostępnij Napisano 28 maja 2019 28 minut temu, Hipis napisał: Po 30 minutach walki wyłączyłem wszystko i działało przez 1 dzień. Potem każdy reset pomagał na parę godzin aż do teraz kiedy Reset robiłeś przez wyłączenie wszystkiego z prądu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hipis Napisano 28 maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 maja 2019 20 minut temu, maverick2005 napisał: Reset robiłeś przez wyłączenie wszystkiego z prądu? Tak, wyłączyłem wszystko na całą noc i to samo się dzieje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts