Przemysław Kmieciński Napisano 4 czerwca 2019 Napisano 4 czerwca 2019 (edytowany) Witam. Z racji że jestem amatorem mam kilka pytań. Kupiłem Microlab Solo 7c + dac fiio d03k + LG 55SK8100. Chce to teraz połączyć i wygląda to tak: Do microlaba 2 x rca i wyjściem jack do daca i z daca optycznym do telewizora. Moje pytanie jest taki te kable od microlaba z jednej strony maja 2 x rca z drugiej jack.. nie lepiej żeby do daca od głośników wchodziło tez 2 x rca ? Nie ma różnicy między jack a rca ? Edytowano 4 czerwca 2019 przez Przemysław Kmieciński poprawka Odpisz, cytując
Przemysław Kmieciński Napisano 5 czerwca 2019 Autor Napisano 5 czerwca 2019 Nikt nic nie powie ? Odpisz, cytując
rokers Napisano 5 czerwca 2019 Napisano 5 czerwca 2019 (edytowany) 16 godzin temu, 1Ender napisał: A dlaczego je kupiłeś? bo chciał , bo miał taki pomysł i zamysł i ma to co kupił i chce to sensownie połączyć ale do rzeczy tv do dac po optyku a z dac do głośniki -2 rca na 2rca , czy odczujesz roznice miedzy rca -jack hmmm wątpie . moim zdaniem jedz na tym co masz , roznica bedzie znikoma pozdrawiam Edytowano 5 czerwca 2019 przez rokers Odpisz, cytując
Przemysław Kmieciński Napisano 6 czerwca 2019 Autor Napisano 6 czerwca 2019 6 godzin temu, rokers napisał: Dzieki o to mi właśnie chodziło. Odpisz, cytując
Recommended Posts