Wojćiech Maciejewski Napisano 8 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2019 Tak jak w temacie Słuchawki działają poprawnie na kablu J. ładują się na USB i działają podłączone przez BT. Próbowałem aktualizować sterowniki w menedżerze urządzeń windows mówi że aktualne. Mój system to windows 10 pro Płyta główna Gygabyte x99 game 7 Czy ktoś miał już taki problem na internetach znalazłem podobny problem ale odnośnie klawiatury. Za wszelkie porady dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 8 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2019 A próbowałeś aktualizować sterowniki przy podłączeniu przez USB ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojćiech Maciejewski Napisano 8 czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 czerwca 2019 Tak, próbowałem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 8 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2019 Najwyraźniej są aktualne . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojćiech Maciejewski Napisano 8 czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 czerwca 2019 Tak Mam nadziej że ktoś kto miał i rozwiązał ten problem mi odpowie bo próbowałem już chyba wszystkiego i nie wiem co jest nie tak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 8 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2019 Nie miałem do czynienia z tym oprogramowaniem, lecz zwykle tego typu programy działają na takiej zasadzie że to co ma być w komputerze aktualizuje się bez problemu gdy tylko masz dany sprzęt podłączony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts