Piotr91 Napisano 20 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2019 Witam serdecznie, obecnie posiadam słuchawki MODECOM Volcano Saber, są bardzo wygodne, solidne, dość ciężkie co jest też zaletą, ale strasznie je słychać poza muszlami, nawet na niskich głośnościach... Bardzo proszę o alternatywy takich słuchawek, takich, których nie będzie słychać z zewnątrz (aby dźwięk zostawał w muszlach słuchawek) nawet przy dość głośnym słuchaniu muzyki, kwota to DO 250zł. Za wszystkie propozycje z góry dziękuję! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr91 Napisano 20 czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 czerwca 2019 Są "zamknięte" Ale słychać prawie jak głośniki nie trzeba ich zakładać... Poleca Pan coś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 20 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2019 np. Encore Rockmaster OE, ISK HD9999, ISK MDH8500 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr91 Napisano 20 czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 czerwca 2019 Nie będą dudnić jak głośniki bez zakładania jak te moje obecne MODECOMY? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 20 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2019 (edytowany) Jednak cudów nie ma i zawsze z takich słuchawek nieco dźwięku będzie uciekać. Najlepsze tłumienie dźwięków uzyskasz na słuchawkach dokanałowych, a szczególnie z tipsami piankowymi np. Tin Audio T2 Bez zakładania każde słuchawki będzie słychać . Żeby ich wtedy nie było słychać trzeba je wyłączyć dźwięk. Edytowano 20 czerwca 2019 przez MobyDick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr91 Napisano 20 czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 czerwca 2019 Ale nawet jak je założę to słychać. Opłaca się zmieniać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 20 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2019 Sam musiał byś ocenić . Jedne słuchawki izolują trochę bardziej, a inne mniej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr91 Napisano 20 czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 czerwca 2019 A które izolują bardziej od moich MODECOMów? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 20 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2019 Modecomów nie znam. Te które podałem dobrze izolują. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr91 Napisano 20 czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 czerwca 2019 Kiedyś był taki komentarz bodajże na Morele i ktoś dał minus - "wszyscy dookoła słyszą lepiej niż sam użytkownik" ale niestety przeczytałem go już po ich zakupie oraz nie mogę go ponownie znaleźć... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr91 Napisano 20 czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 czerwca 2019 I mało izolujące dźwięk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr91 Napisano 20 czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 czerwca 2019 (edytowany) Ja też jak je kupowałem patrzyłem na Morele, że są "zamknięte"... Jednym słowem zostałem wydymany... Kolego sprawdź XKoma... Co za idiota, analfabeta jakiś chyba, pisał na Morele, że ZAMKNIĘTE... 230zł poszło się je.... Edytowano 20 czerwca 2019 przez Piotr91 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 20 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2019 Za to ładnie świecą . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr91 Napisano 20 czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 czerwca 2019 (edytowany) Ta, tylko na czerwono i to też tak wyblakle... 😜 a AKG polecasz? Edytowano 20 czerwca 2019 przez Piotr91 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts