Inferno Napisano 10 sierpnia 2019 Napisano 10 sierpnia 2019 16 minut temu, keray69 napisał: a jak kolega się z nim trochę osłucha to dojdzie do podobnych wniosków . A może jakość dźwięku to składowa wszystkich elementów?... Nie chce bronić tego NAD bo go niezbyt znam ale może coś innego było u Ciebie problemem, a na innych głośnikach w innym akustycznie pomieszczeniu będzie zupełnie inaczej bez grzebania w jego wnętrzu. Wiadomo że każdy sprzęt jest jakimś kompromisem, na te bezkompromisowe niewielu stać. Jedno co mi się niezbyt podoba w Twojej wypowiedzi to wygłoszona „prawda kategoryczna” pewnie znalazł by się tu na forum jeden lub drugi lepiej osłuchany niż Ty👍 Odpisz, cytując
keray69 Napisano 10 sierpnia 2019 Napisano 10 sierpnia 2019 Nie jestem osłuchany tak jak większość na tym forum , słuchałem w życiu kilka wzmacniaczy i przeważnie niska półka cenowa co widać na zdjęciach a zaczynałem przygodę ze sprzętem na Radmorze 5412 i kolumnach fisher 150 , a to było już tak dawno że nawet nie pamiętam jak to grało, a Radmor co jakiś czas lądował w naprawie„ i nie napisałem o tym NADzie że to jest prawda kategoryczna , tylko to jest moje zdanie , a porównywałem go w jednym pokoju z MA RX 6 i AA MAP105 , a w drugim pokoju HK 3480 i Canton Fonum330 . Wiem że akustyka jest bardzo ważna , już w tym małym pokoju powyklejałem narożniki sufitowe pułapkami basowymi i jest dużo lepiej a będą jeszcze panele z wełny na suficie i na ścianie. Odpisz, cytując
Recommended Posts