rysnoc Napisano 8 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2019 Witam, kupiłem ostatnio wyżej wspomniane słuchawki (bezprzewodowe), są w porządku, bateria jak się słucha zgodnie z zapewnieniami jest wytrzymała. Problem pojawia się jak się ich nie używa, bo rozładowują się do zera. Stąd moje pytanie - czy to normalne zachowanie urządzenia czy wada fabryczna? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 8 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2019 Każde urządzenie rozładuje się po jakimś czasie nawet, jeśli się go nie używa Kwestia tylko czy dzieje się to w jakimś rozsądnym czasie (czasami taki standby to nawet 180h) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysnoc Napisano 8 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2019 To był jeden dzień nieużywania, więc raczej nie.. W takim razie chyba pozostaje wykorzystać gwarancję. Dziękuję za odpowiedź! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msk10 Napisano 13 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2019 (edytowany) Wykorzystam Twój wątek i zadam pytanie - jak ogólnie sprawują się słuchawki? Głównie mam na myśli czas pracy przy normalnym trybie słuchania, jakości dźwięku oraz mikrofonowe. Dzięki z góry za wszelkie odpowiedzi! Edytowano 13 sierpnia 2019 przez msk10 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts